Πώς πρέπει να ... ξεκινήσω?

3Πριν ξεκινήσεις συμβουλέψου το γυμναστή σου και (αν χρειάζεται) το γιατρό σου. Μια εκτίμηση της φυσικής σου κατάστασης πριν την άσκηση θα σε βοηθήσει να ξεκινήσεις με τον ασφαλέστερο και τον πιο κατάλληλο τρόπο. Στη συνέχεια ο σύμβουλος fitness θα σε βοηθήσει να καθορίσεις τους βραχυπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους σου. Η κατάκτηση των στόχων αυξάνει την αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση σου.

Συγκεντρώσου αρχικά στην:

• Βελτίωση της αερόβιας ικανότητας:
Οι επιλογές σου για αερόβια άσκηση είναι πάρα πολλές. Ποδήλατο, περπάτημα, χορός, aerobic είναι μερικές από αυτές. Προσπάθησε να κάνεις 30 λεπτά αερόβια άσκηση την ημέρα τουλάχιστον τρεις (3) φορές την εβδομάδα προκειμένου να μειώσεις το ποσοστό λίπους και να αυξήσεις την ισορροπία και την κινητικότητα σου.

• Βελτίωση της δύναμης:
Με τη μυϊκή τόνωση, βελτιώνεις τη στάση του σώματός σου.

• Βελτίωση ευλυγισίας:
Πρέπει να κάνεις ασκήσεις ευλυγισίας με ένα αργό, σταθερό τρόπο κρατώντας τη διάταση τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Βεβαιώσου ότι νιώθεις τους μύες να τεντώνονται και όχι τις αρθρώσεις.

Newsletter

Επικοινωνία

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +30 210 96 25 411
  +30 210 96 00 882
  +30 210 96 25 634
  Βουλιαγμένης 8Α κ Θάσου 7-9 Α.Γλυφάδα, 166 75