previous arrow
next arrow
Slider
 

Λίγα λόγια για εμάς...

 • Η Fitnet είναι μια εταιρεία Management και Consulting που δραστηριοποιείται στο ευρύτερο χώρο των γυμναστηρίων και της Ελληνικής βιομηχανίας fitness. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν στο σχεδιασμό, οργάνωση, καθοδήγηση και έλεγχο της πορείας των επιχειρήσεων-γυμναστηρίων.
 • Εμπορικό τμήμα με εξοπλισμό γυμναστηρίων, personal training studios, crossfit και χώρων άθλησης. Καινούργια, ανακατασκευασμένα και μεταχειρισμένα όργανα γυμναστικής όλων των εταιριών με εγγύηση και τεχνική υποστήριξη.
 • Ιδιοκτήτρια της σχολής effect academy παρέχει εκπαίδευση σε όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες στο χώρο του fitness, να εργαστούν σε γυμναστήρια και κέντρα άθλησης ή ατομικά ως personal trainers.
 • Δημιουργός του δικτύου DrFit, προσφέρει ευκαιρίες franchise σε γυμναστηριούχους και νέου επιχειρηματίες, να επενδύσουν στο ems training, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στο χώρο του fitness.
 • Εμπορικό τμήμα με συσκευές EMS (MYO FX, MIHA BODYTEC, MAX SPEED, AMBLITRAIN). Πλήρης σειρά αναλωσίμων με στολές EMS training και τεχνική υποστήριξη.
 

Ποά είναι τα οφέλη του Cryofit στον αθλητισμό, την υγεία, την αισθητική και την ομορφιά;

1ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!
Αύξηση μυϊκής δύναμης και αντοχής / Αυξημένα επίπεδα ενέργειας / Γρήγορη αποκατάσταση έπειτα από έντονη προπόνηση / Αποκατάσταση μετά από τραυματισμό / Βελτίωση λειτουργικότητας και αύξηση του εύρους κίνησης των αρθρώσεων / Μείωση μυϊκού πόνου / Αναγέννηση - ανάπλαση κυττάρων και αναστολή φλεγμονών / Απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό / Βελτίωση προπόνησης σε πολύ υψηλό επίπεδο
2ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!
Καταπολέμηση ψωρίασης και δερματίτιδας / Βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος / Βελτίωση των επιπέδων αιμοσφαιρίνης / Καταπολέμηση φλεγμονών όπως τενοντίτιδες, θυλακίτιδες, περιαρθρίτιδες, κ.α. / Αντιμετώπιση τραυματισμών της σπονδυλικής στήλης και μείωση πόνου / Αντιμετώπιση αγκυλοποιητικής σπονδυλαρθρίτιδας / Αντιμετώπιση ρευματοειδούς αρθρίτιδας και οστεοαρθρίτιδας / Αντιμετώπιση μυοσκελετικών τραυματισμών όπως θλάσεις, διαστρέμματα και ενδομυϊκά αιματώματα / Ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος / Ταχύτερη μετα-χειρουργική αποκατάσταση / Αντιμετώπιση μυαλγίας και οστεοπόρωσης / Αντιμετώπιση βλαβών του νευρικού συστήματος / Αντιμετώπιση διαταραχής ύπνου, κατάθλιψης και άλλων διαταραχών / Αντιμετώπιση συμπτωμάτων σκλήρυνσης κατά πλάκας
3ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ!
Ανά συνεδρία ο οργανισμός χάνει 500 – 1.500 θερμίδες, ανάλογα με το μεταβολισμό του καθενός / Ενεργοποίηση μεταβολισμού για ταχύτερη καύση θερμίδων / Επιτυχής έλεγχος βάρους / Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας / Αύξηση παραγωγής κολλαγόνου / Σύσφιξη του δέρματος / Επιβράδυνση της γήρανσης / Ενδυνάμωση μαλλιών και νυχιών / Αντιμετώπιση κηλίδων και αποχρωματισμών του δέρματος / Ενεργοποίηση της φυσικής βιολογικής αναγέννησης του οργανισμού

Τι είναι το Cryomed pro;

Το Cryomed PRO κατασκευάστηκε αξιοποιώντας τη πολυετή εμπειρία στην κατασκευή κρυοζωνών. Αποτελεί ένα από τα πιο  δημοφιλή μοντέλα Cryosauna ενώ έχει βελτιωθεί και εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες.
Οι θάλαμοι κρυοθεραπείας θυμίζουν ένα stand-up μαυρίσματος, με τη διαφορά ότι ο πελάτης εισέρχεται σε αυτό για διάρκεια από 1 έως 3 λεπτά με θερμοκρασίες από -110  έως -170 βαθμούς κελσίου.
Αυτή η συσκευή νέας γενιάς υποστηρίζεται με ηλεκτρονικό σύστημα εγκεκριμένο από την CE, ενώ διαθέτει οθόνη αφής διαχείρισης TECO, εξασφαλίζοντας τη ασφάλεια και προστασία των πελατών.
Το Cryomed PRO διαθέτει κουμπί «εκτάκτου ανάγκης» για την ακινητοποίηση του μπροστινού πλαισίου καθώς και εξελιγμένο σύστημα πρόληψης ατυχημάτων στην καμπίνα.
Σύνδεση με Wi-Fi  ενώ ταυτόχρονα παρέχει άνετη πρόσβαση για απομακρυσμένη υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης.
Εύκολη, απλή και ασφαλή διαχείριση του Cryosauna Cryomed PRO με  smartphone ή tablet. Η τροφοδοσία του νέου μοντέλου είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο που του επιτρέπει να λειτουργεί είτε με φιάλη Dewar (μη συμπιεσμένο χωρητικότητας 40 λίτρων) είτε με φιάλη υπό πίεση με χωρητικότητα έως και 5000 λίτρα.

Η διαδικασία...

 • Ο πελάτης εισέρχεται στην καμπίνα κρυσάουνας φορώντας κάλτσες, εσώρουχα και γάντια μάλλινα ή βαμβακερά
 • Ο χειριστής ανυψώνει τη βάση της καμπίνας ευθυγραμμίζοντας τους ώμους του πελάτη με το επάνω μέρος της καμπίνας, αφήνοντας το λαιμό και το κεφάλι έξω από αυτήν
 • Η καμπίνα γεμίζει με ένα παγωμένο μίγμα αέρα και ατμών αζώτου. Σ’ αυτό το στάδιο, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να κινηθεί ελαφρώς, όπως επιθυμεί.
 • Η πλήρης απουσία υγρασίας στο μίγμα αέρα που περιβάλει τον πελάτη καθιστά τη συνεδρία πολύ πιο ήπια σε σύγκριση με ένα παγωμένο μπάνιο
 • Κάθε συνεδρία διαρκεί από 1 έως 3 λεπτά, παρουσία χειριστή
 • Ο χειριστής παραμένει κοντά στην καμπίνα σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας ελέγχοντας και παρακολουθώντας την κατάσταση του πελάτη
 • Η πόρτα της καμπίνας ανοίγει και από μέσα αν είναι αναγκαίο και από τον ίδιο τον πελάτη
 • Με το τέλος της συνεδρίας, η βάση της καμπίνας κατεβαίνει και ο πελάτης εξέρχεται από αυτή

Σχεδιάστε το δικό σας Cryomed PRO!

 • Επιλογή χρώματος για το εξωτερικό κέλυφος
 • Επιλογή χρώματος για την εσωτερική επένδυση καμπίνας
 • Επιλογή χρώματος εμφάνισης θερμοκρασίας
 • Επιλογή μεγέθους καμπίνας ώστε να διασφαλιστεί η άνετη πρόσβαση των πελατών
 • Ενίσχυση με τρεις ανεξάρτητες ζώνες φωτισμού LED – RGB
 • Τοποθέτηση λογότυπων εσωτερικά και εξωτερικά της καμπίνας

Προδιαγραφές χώρου...

 • Τα 6μ2 επαρκούν για την πλήρη λειτουργία. Ωστόσο, λόγω του βάρους του μηχανήματος που φθάνει και τα 350 κιλά, συστήνεται να τοποθετείται πάνω σε ένα συμπαγές πάτωμα.
 • Το πλάτος της πόρτας για τη είσοδο και έξοδο στο χώρο θα πρέπει να είναι μεγαλύτερο των 80cm
 • Σύστημα εξάτμισης του αζώτου κατά την ώρα λειτουργίας της συσκευής με σωλήνα διαμέτρου 13cm.
 • Kλιματισμός και εξαερισμός. Επίσης συνιστώνται πρόσθετοι αισθητήρες οξυγόνου
 • Θερμοκρασία χώρου μεταξύ 15 και 24 βαθμών κελσίου
 • Η υγρασία δεν πρέπει να υπερβαίνει το 60%.
 • Απαραίτητη απόσταση σε κάθε πλευρά της μηχανής από τοίχους τουλάχιστον 30cm
 • Διάρκεια συναρμολόγησης - εγκατάστασης περίπου 2 ώρες

Τι είναι το Cryofan;

Το Cryofan είναι συσκευή για τοπική κρυοθεραπεία χρησιμοποιώντας ένα ψυγμένο ρεύμα αερίου (κυρίως αζώτου) έως -150 βαθμούς,.
Ιδανικό για περιπτώσεις που είναι αναγκαία η ψύξη τους δέρματος τοπικά, χωρίς να επηρεάζει τις γύρω περιοχές.
Η Τοπική Κρυοθεραπεία είναι ιδανική για άτομα τα οποία δε μπορούν να εισέλθουν στην καμπίνα της κρυοσάουνας λόγω συγκεκριμένων αντενδείξεων, αθλητές που θέλουν γρήγορη αποκατάσταση μετά από αγώνες και έντονες προπονήσεις καθώς και ανθρώπους με χρόνια μυοσκελετικά προβλήματα και τραυματισμούς που θέλουν να απαλλαχθούν. Η Τοπική Κρυοθεραπεία μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με την Κρυοσάουνα για ακόμη καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα.

Τα οφέλη:
Μείωση της αίσθησης του πόνου - Τοπική υπεραιμία - Αυξημένη παραγωγή ορμονών - Μείωση οιδήματος - Μείωση μυϊκής έντασης - Γρηγορότερη αποκατάσταση και μυϊκή ενδυνάμωση όταν συνδυάζεται με κινησιοθεραπεία - Μείωση χρόνου αποθεραπείας και αποκατάστασης μετά από μυϊκούς τραυματισμούς και έντονες προπονήσεις - Αντιμετώπιση δερματικών ασθενειών και εγκαυμάτων χωρίς φλεγμονές και σημάδια

 

Στοιχεία επικοινωνίας
____________________________________

Λεωφόρος Βενιζέλου 35-37 / Γλυφάδα Αθήνα
210 9600882 - 6944624414
email: info@fitnet.gr

 
 
 
 

ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ενημερώσου περαιτέρω.